NOVEMBRE: LA BIBLIOTECA ESCOLAR ES MOU!

Anem veient com es parla de les biblioteques escolars, potser semblen pocs els que en parlem, però la labor que fem aquests pocs és prou important com per donar valor a la tasca que, sigil·losament i en solitari fem tots plegats en cadascun dels nostres centres.

Veiem com es fan trobades de biblioteques escolars arreu del territori de l'estat, com les reflexions i els consells dels experts ens ajuden a centrar-nos en el dia a dia, no perdre el rumb, actualitzant-nos constantment, etc., veiem que no estem sols.

També aquí, el Departament d'Ensenyament dedica una de les seves converses obertes a tothom a les Biblioteques Escolars:  La biblioteca, un projecte de centre  que tindrà lloc, dimarts 22 de novembre a les 17,30h. a la Sala d'Actes del Departament d'Ensenyament (Av. Via Augusta, 202) Aquí teniu el  formulari d'inscripció.

Fins i tot veiem com mestres ja jubilats s'agrupen per donar suport, a les persones responsables de les biblioteques dels centres fent tasques que els permetin continuadament fer la seva funció.

No volem acabar aquest escrit sense recordar-vos: 
- La proposta de compartir  efemèrides  que podeu fer omplint el  formulari.

- La trobada de Bibliomèdia del proper dia 12 de novembre al local de la Federació de MRPC, Av. Drassanes, 3. Per inscriure-us podeu omplir aquest altre formulari d'inscripció.

- I que demà, 5 de novembre, celebrem els 30 anys de la creació de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògics, on l'àmbit de Bibliomèdia hi té el seu aixopluc social.

Moltes gràcies i a reveure!



Comentaris